פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/10/2012 | 18:44 | מאת: שרית

פעם לקחתי כדורים לדחיית הווסת, וזה עשה לי כל הזמן כתמים מאוד חזקים של דם (ממש כמעט מחזור) מה ניתן לעשות כדי שלא יהיו הכתמים האלו? ואם זה קרה לי פעם שעברה יכול להיות שהם לא משפיעים עליי מספיק, וגם הפעם יופיעו הכתמים הללו?

שרית שלום, יש מספר אמצעים שיכולים לסייע בהפחתת ההכתמה. התייעצי עם הרופא שרושם לך את התרופה, ייתכן ותצטרכי מינון שונה של פרוגסטרון או תיזמון שונה של תחילת הטיפול. ליאת

23/10/2012 | 22:14 | מאת: שרית

הרופא אכן אמר לי לקחת 3 כדורים במקום שניים ולהתחיל בין5-77 ימים לפני תאריך של המחזור, האם זה יעשה לי יותר תופעות לוואי? האם זה יחזיק מעמד גם אם אקח 3 שבועות?

מנהל פורום תרופות ורוקחות