ריכוזית קולג'

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/10/2012 | 18:05 | מאת: יעל

שלום, אני בת 56 לומדת באוניברסיטה הפתוחה, יש לי חרדת בחינה, לפני בחינות אני לוקחת כדור להרגעה.אך בנוסף לא מצליחה לזכור את החומר הנלמד. רכשתי את סירופ ריכוזית קולג', שאלתי היא ריכוזית קולג' יעזור לי לזכור טוב יותר חומר הנלמד ומתי אני אמורה להתחיל לקחת רק לפני בחינה?

יעל שלום, ריכוזית היא מוצר מהרפואה המשלימה שיכול לעזור בשיפור הריכוז באנשים מסוימים. כדי לקבל אפקט של התכשיר צריך לקחת אותו יום-יום ולא רק לפני בחינה. קחי בחשבון שחלק מכדורי ההרגעה פוגעים בזיכרון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות