תחליף ללניטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/10/2012 | 17:03 | מאת: אושרי

שלום , השאלה נוגעת לסבא שלי . הוא היה לוקח באופן קבוע לניטין 3 מ"ג.(ברומזפם) בזמן האחרון הפסיקו לייצר את התרופה והחליפו לו אותה לתרופה שהחומר הפעיל בה הוא לורזפם. התרופה לא עושה לו טוב יש לו סחרחורות דופק מואץ והוא אינו מצליח לישון. האם יש תרופה אחרת בארץ המכילה ברומזפם ??

אושרי שלום, לא משווקת בארץ תרופה המכילה ברומזפאם. ייתכן ולורזפאם לא מספיק חזקה עבורו או שהמינון לא מתאים. גשו לרופא למציאת תחליף אחר. ליאת

22/10/2013 | 09:06 | מאת: גבי

ניתן לייבא BROMAZEPAM באמצעות חברת מדלוג 02-5020065

מנהל פורום תרופות ורוקחות