שלום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/10/2012 | 20:27 | מאת: .

שלום רב ותודה על האתר בקשר ל- אמי אמא שלי לוקחת מספר תרופות ביום היא רוצה לדעת אם היא יכולה לקחת את הכדור נקסיום 20(לוסק) יחד עם כדורים אחרים, הוא שהיא צריכה לחכות שעתיים , עד שהיא יכולה לקחת תרופות אחרות, נקסיום,וזודיפ 10,אלוריל 300,סרוקסט, 2)אם יש במדבקות בוטרנס מינון יותר גבוהה מ-20 במדבקה יחידה

שלום, ניתן לקחת את התרופות ביחד. כדאי לקחת נקסיום על קיבה ריקה. לא קיים מינון גבוה יותר של בוטרנס. במינונים גבוהים עולה הסיכון לתופעות לוואי כמו הפרעות קצב לב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות