Noxacorn

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/10/2012 | 10:30 | מאת: צבי ג

שלום, אני נאלץ להשתמש רבות בתכשיר הנדון עקב יבלות (שאינן ויראליות, נובעות מלחץ/שפשוף של הנעליים). כבר זמן מה שלא ניתן להשיג תכשיר זה, ולדברי דוברי המפעל (דקסון) אין תוכנית ייצור בקרוב. במה ניתן להשתמש במקומו? תודה

צבי שלום, אם מדובר ביבלות מסוג עור קשה בכפות הרגליים, ישנם מס' תכשירים שאתה יכול להשתמש בהם: ג'ל סלאטק, המכיל חומר שמקלף בהדרגה את העור הקשה, עד שהיבלת מוסרת או פלסטרים המכילים חומצה סליצילית, שגם כן גורמת לקילוף הדרגתי של העור הקשה. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות