קלקסן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/10/2012 | 13:40 | מאת: טל

אני בשבוע 37 להריון ונוטלת קלקסן 80 מ"ג עד ללידה, ולאחר הלידה אצטרך להוריד את המינון ל - 60 מ"ג. אני מחזיקה בביתי מזה שלושה חודשים מזרקי קלקסן (נרכשו לפני כשלושה-ארבעה חודשים) של 60 מ"ג, התרופות מאוחסנות בממ"ד ואינן חשופות לאור, אך עברו את כל הקיץ בטמפרטורה שהגיעה להערכתי עד 30 מעלות צלזיוס. האם אוכל להשתמש במזרקים לאחר הלידה?

טל שלום, הזריקות שלך נשמרו בטמפרטורה חריגה למשך תקופה ממושכת והסיכוי שיעילות התכשיר נפגעה היא גבוהה. תזדקקי לזריקות חדשות אחרי הלידה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות