אמלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/10/2012 | 18:17 | מאת: עינב

שלום, האם ניתן להשתמש באמלה למריחה על איבר המין לפני קיום יחסים כדי לאלחש את המקום ולמנוע כאב? תודה, עינב

עינב שלום, בעקרון אין איסור למרוח אמלה על איברי המין (לפרק זמן קצר של עד 10 דקות), כל עוד אין רגישות יתר למוצר והעור אינו פצוע. תכשיר זה משמש לאילחוש לפני פרוצדורות ולא להקלה בכאב של יחסי מין. כדאי לבדוק את הסיבה לכאב, לפעמים ג'ל סיכה יכול לעזור במקרים של יובש וגינלי ולחסוך את השימוש בתרופה יקרה ובעלת פוטנציאל לתופעות לוואי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות