ויטמינים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/10/2012 | 22:49 | מאת: תמר

איזה ויטמינים אני צריכה לקחת כדי שלא יהיה לי נשירת שיער: השיער שלי נושר ואני פוחדת שיום אחד אני אהיה קרחת, עור עם מראה בריא וצפורניים יפות. בתיקווה שנוכלי לעזור לי

תמר שלום, במידה ומדובר בנשירה על רקע חוסר בויטמינים, ישנם מס' תכשירים בשוק שיכולים לעזור: רוטס HR, פורקפיל, או מולטיהייר של סופהרב. תכשירים נוספים שלא מבוססים על ויטמינים ויכולים לעזור: hair boost, סיליצאה ביוטי, ביו-סיל. ישנם גם שמפואים שאפשר לשלב עם תכשירים דרך הפה כמו: פולטן, קמילוטרקט ופיטוציאן. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות