נשירת שיער ואני מפחדת מאוד שונאת את עצמי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/10/2012 | 20:17 | מאת: ליטל

שלום , אני בת 29 ובערך כ 5 שנים וקצת יש לי דלילות התקרחות בחלק הקדמי של הראש קרוב למצח שיערי דק ודליל את הנשירה יש אחרי שאני מסתרקת ובמקלחת לאחר חפיפה, אני מאוד דואגת ואין לי ביטחון עצמי גם בזוגיות בשל המצב. חשוב לציין שאני נוטלת באופן קבוע גלולות יסמין ובעתיד הקרוב בערך תוך שנה מתכננת הריון והבנתי שזה גם משפיע בקיצור כל הצרות וממש מכניס לדכאון. זקוקה דחוף לעזרה יעוץ, אם מישהו מכיר רופא טוב. אני בכללית( אפילו אודה לכם אם תרשמו שם של רופא ). תודה רבה :-(

ליטל שלום, איני מכירה רופאים שאני יכולה להמליץ לך עליהם. עד שתבררי שם של מומחה, את יכולה לגשת בינתיים לרופא עור מהקופה. אמנם צריך לאבחן התקרחות, אך זה נשמע כמו התקרחות גנטית נשית,ובמצב זה, עד להריון את יכולה לנסות להשתמש בתכשיר בשם מינוקסי 2%. אם תחליטי להשתמש בתכשיר זה תצטרכי לדעת שלוקח מס' חודשים עד שרואים תוצאות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות