hydroagisten cream

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/10/2012 | 14:55 | מאת: שקד

שלום אני לוקח תרופה hydroagisten cream בגלל שיש לי פטרייה באיזור המפשעה ויש לי כמה שאלות לגביה: 1. האם מותר לי לשתות אלכוהול עם המשחה? , אחרי כמה זמן אפשר לשתות אלכוהול לאחר שמרחתי את המשחה? 2. יש לי פצע פתוח קצת מאחורי המפשעה ורשום בהוראות שאסור שיהיה מגע עם פצע פתוח, מה עליי לעשות במיקרה זה? תודה רבה.

שקד שלום, אין בעיה לצרוך אלכוהול בזמן השימוש בהידרואגיסטן אם נוקטים באמצעי זהירות למניעת ספיגה של התכשיר לזרם הדם, והם : מריחת שכבה דקיקה בלבד, לא למרוח על פצעים פתוחים, לא להשתמש לפרק זמן ממושך (מעל שבוע), ולא לחבוש או לסגור את איזור המריחה. כמו שמצוין בעלון, אין למרוח על הפצע. למרוח מסביב ולהימנע ממריחה באיזור הפצע הפתוח. ליאת

07/10/2012 | 20:40 | מאת: שקד

הבעיה היא שבגלל שהפטריה על המפשעה אז אני צריך להשים ישר את המכנס והתחתון ואת אומרת שלא צריך לסגור את המקום מה אני אמור לעשות במצב כזה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות