שלום רב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/10/2012 | 22:14 | מאת: .

שלום אני אמור לקבל - יחד עם כדור targin שאני מקבל למצב שלי, גם כדור רטלין. 1 שאלתי- אם יש ניגוד בין התרופות, 2 כשלוקחים אותם ביחד ,האם כול תרופה עושה את פעילותה ,ללא הפרעה אחת לשניה תודה מראש

שלום, אין אינטראקציה בין טרגין לריטלין מבחינה כימית: אין השפעה על ספיגה, פיזור ופינוי של התרופות. מבחינת פעילות: טרגין בעל השפעה "מרדימה" על מערכת העצבים וריטלין הוא חומר ממריץ. למרות זאת, כנראה שאין השפעה על פעילות כל אחת מהתרופות. כמובן שעל כל תופעה לא רצויה שמתרחשת צריך לדווח לרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות