מחפש ספר תרופות כללי מעודכן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/10/2012 | 10:58 | מאת: סכיזו

מצאתי את הספר הבא באמאזון: BMA New Guide to Medicines and Drugs אז רציתי לדעת עד כמה הוא מקיף, והאם הוא מעודכן לזממננו אנו, כלומר מתי הוא יצא לאור? תודה

05/10/2012 | 11:33 | מאת: סכיזו

מצאתי גם את: British National Formulary (BNF) 64 ואת: Oxford Handbook of Clinical Medicine (Oxford Medical Handbooks) שהם יותר מעודכנים. אני מתעניין בעיקר בתרופות הפסיכיאטריות. אז איזה מהם הוא הכי מקיף וטוב, מבחינת הדרישות שלי לספר?

שלום, אני לא מכירה את הספרים הנ"ל מספיק טוב. ה-BNF לדעתי מתייחס לתרופות, והספר השני למצבים רפואיים. אם אתה מתעניין בעיקר בפסיכיאטריה, חבל לרכוש מוצר שהוא כללי, תנסה להתמקד בתחום ההתעניינות שלך. אם אתה מעונין גם בתרופות וגם במצבי מחלה יש ספרות בנושא רוקחות קלינית כמו: textbook of therapeutics או ספר נוסף שאיני זוכרת את שמו ומחבריו הם: koda-kimble. שים לב לשנת ההוצאה, הם מתעדכנים כל מס' שנים. ליאת

05/10/2012 | 17:40 | מאת: סכיזו

Kaplan & Sadock's Pocket Handbook of Psychiatric Drug Treatment הוא יצא לאור ב2011, אז אני מאמין שהאביליפיי לא יצויין שם...

מנהל פורום תרופות ורוקחות