כאב גב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/10/2012 | 13:11 | מאת: כאב גב

שלום התהפכתי עם. הטרקטורון והוא עף עלי וממש וקיבלתי מכה בכתף ובגב ועכשיו זה אחרי כמה ימים והמכות הפסיקו לכאוב ונתפס לי השריר בגב התחתון ואני ממש משותק למיטה אם אני ייקח אתופן 400 מג זה יכול להעביר את בכאבים

שלום, אני לוקחת בחשבון שאתה אחרי בדיקה של רופא ונשללו שברים. אתופן 400 מ"ג הוא תכשיר אנטידלקתי שגם משכך כאבים קלים-בינוניים, אך ניתן רק על פי מרשם מרופא. הוא אינו מרפה שרירים. במצב שאתה מתאר, אולי כדאי להתייעץ עם רופא שייתן על פי שיקול דעתו ומצבך הרפואי טיפול שיקל עליך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות