תרופה בטאפרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/10/2012 | 23:57 | מאת: שירי

שלום, היני חולת טרשת נפוצה הרבה שנים. אני נוטלת בין 3-4 ימים בשבוע BETAFERON בזריקות. מאז שהתחלתי עם תרופה זו ישנה נפיחות חזקה בבטן,עלייה במשקל ובעיקר עצירות על אף שאני משתמשת בזרעי פשתן,אבקת לסיבים תזונתים,שמן זית וכו'.בכל זאת נזקקת לחוקנים. נאמר שאין קשר לתרופה?? היתכן?? אשמח לשמוע אם יש קשר לתרופה לבעיות הנ"ל. שירי

שירי שלום, אכן התופעות שאת מתארת אינן אופיניות לתרופה שאת נוטלת. אם רק התחלת אותה ויש בנוסף לנפיחות גם כאבי בטן חזקים, גשי לרופא. אם מדובר בטיפול ממושך, צריך לבצע בדיקות דם ולוודא שלא התפתחו מצבים נוספים שעלולים לגרום לעצירות, כמו ירידה בתפקוד בלוטת התריס. איני יודעת מה מידת הניידות שלך, לעיתים חוסר ניידות גם יכול לתרום לתופעה של עצירות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות