תופעות לוואי מינוקסי 5 - המשך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/09/2012 | 22:47 | מאת: ג

שלום ליאת. הקשבתי להמלצתך והלכתי לרופא עור לאחר שהבחנתי לאחר 3 חודשים שימוש במינוקסי 5 שאמנם נעצרה וצמח שיער חדש על הראש אבל לצערי גם באזור הגבות ואפילו בידיים ובחזה. הבנתי מהרופא שזאת תופעת לוואי נפוצה והוא המליץ להפסיק את השימוש. השאלה שלי, להערכתך השיער שצמח בהשפעת התרופה צפוי להישאר או עם הפסקת השימוש להיעלם? מה הסיכוי שבאמת השיער שצמח באזורים אחרים ינשור כי זה די מטריד אותי... האם אני יכול לעשות משהו כדי לעזור לתופעה להיעלם?? תודה.

ג שלום, בדר"כ שיער שצמח בעקבות השימוש במינוקסי נושר עם הפסקת הטיפול. אם לשיער שצמח במקומות לא רצויים לוקח זמן לנשור, אתה יכול להתייעץ לגבי הסרת שיער בטכנולוגיות השונות הקיימות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות