כדורי "שובע" קונג'אק והריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/09/2012 | 14:45 | מאת: שירן

שלום, אני מעוניינת להתחיל ליטול את כדורי "השובע" קונג'אק ובמקביל מתכננת להכנס להריון . האם הכדורים יכולים להשפיע על כניסה להריון?

שירן שלום, אין לכדורי קונג'אק השפעה על היכולת להיכנס להריון. בזמן הריון, לעומת זאת, לא מומלץ לעשות דיאטה או לצרוך תכשירים להורדת משקל. ליאת

14/10/2012 | 00:52 | מאת: גל

היי, האם ישנה המלצה על חברה/מותג/יצרן ספציפי המשווק את כדורי הקונג'אק חוץ משובע? בנוסף, האם ידוע על קשר בין נטילת תוסף תזונה זה לבין התלקחויות של מחלת הקרוהן/ קוליטיס? תודה מראש,

מנהל פורום תרופות ורוקחות