שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/09/2012 | 09:41 | מאת: מירב

שלום רב, האם מותר לקחת מגנזיום עם טריבמין? והאם וולטורן גם תקין לקחת עם זה? או אקרוקסיה? והאם אקרוקסיה במינון נמוך למשך 10 ימים יכולה להטיב את הדלקת בעכוז, והאם צריך לקחת רצוף כמו אנטיביוטיקה תודה מראש מירב

מירב שלום, אין בעיה לשלב מגנזיום עם טריבמין. לגבי וולטרן או ארקוסיה- אלה תרופות מרשם ולא יכולות להילקח אחת עם השניה. אם רשמו לך ארקוסיה לדלקת, אז כדאי שתקחי אותה לפי הוראות הרופא,ולפחות שבוע. אין בעיה עם מגנזיום וטריבמין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות