התקררות בזמן הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/09/2012 | 00:18 | מאת: יוחאי

דר שלום אישתי בשבוע 26 להריון , לפני יומיים חשה ברע ונראה שהיא התקררה מעט, היא סובלת משיעול חזק וגודש באף , ללא חום . האם יש תרופה שמותר לה לקחת בזמן ההריון על מנת להקל עליה מעט ?

יוחאי שלום, בעלוני תכשירים לטיפול בהצטננותיש אזהרה מפני שימוש בהריון ולכן השימוש בתכשירים אלה ייעשה רק בהוראת רופא. אםאין באפשרותכם ליצור קשר עם רופא,ניתן ליצור קשר עם מרכזי ייעוץ המתמחים בטיפול תרופתי בהריון כמו: "הריופון" (אסף הרופא)-9309 977 08 או המרכז הטרטולוגי בירושלים - 02-6243669. תכשירים שאינם תרופתיים: תכשירי מי מלח או מי-ים לאף או משאף מנטה לפתיחת אף סתום. תכשירים הומיאופטיים להצטננות כמו R49 או influgip לתופעות התקררות. ניתן להקל על הנשימה והשיעול בלילה ע"י מכשיר אדים בחדר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות