החורשה 49 רעננה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/09/2012 | 11:15 | מאת: יפית סלע

ליאת שלום, קיבלתי מרופא שיניים כדורי אטופן 400 מ'ג כפול 4 פעמיים ביום ובנוסף מוקסיויט פורטה 500 מ'ג 3 פעמיים ביום. אני מרגישה חלשה מאוד עם בחילות וסחרחורת. נראה לי שהאטופן הוא במינון גבוה.אני שוקלת 52 ק'ג.

יפית שלום, אתופו ניתן נגד כאבים ודלקת. לא ציינת מה סיבת הטיפול אך במקרה שלך אני מניחה שנגד כאבים. המינון היומי המקסימלי הוא 1200 מ"ג, כלומר, 400 מ"ג*3. אם מדובר בטיפול נגד כאב בלבד, הכדור אמור להילקח לפי הצורך (עד 3 פעמים ביום) ורק כשכואב וכמובן שעל קיבה מלאה. אם אינך סובלת מכאבים, הפסיקי את האתופן והמשיכי רק עם המוקסיוויט. אם את סובלת מכאבים, נסי תכשיר חלש יותר לשיכוך הכאב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות