methazolamide

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/09/2012 | 03:07 | מאת: אורה

קבלתי את התרופה לטיפול בגלאקומה. לתרופה צורף דף באנגלית באותיות קטנות מאוד ואיני מצליחה לקרוא ולהבין את ההנחיות. מדוע אין דף בעברית? גם בחיפוש באינטרנט לא מצאתי הנחיות בעברית.

אורה שלום, התרופה metazolamide אינה רשומה בארץ ולכן אין לה עלון בעברית והיא אינה מופיעה במאגרי המידע של משרד הבריאות. אם א מעוניינת לקרוא מידע בעברית, רשומה בארץ תרופה מאותה משפחה שיש לה מאפינים דומים. מידע על תרופה זו תמצאי בכתובת: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAnonim.asp?TrCod=016 94 21225 00&TrName= שנה טובה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות