קרם דרמלר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/09/2012 | 13:45 | מאת: משתמש

לאחרונה הופסק השיווק של דרמלר בארץ. זו משחה שאני משתמש שנים רבות (פסוריאזיס). ברצוני לדעת האם הפסקת השיווק היא כתוצאה מפגיעה בבריאות? כמו כן ברצוני לדעת אם יש משחה חליפית דומה.

שלום, שיווק התכשיר דרמלר הופסק מסיבות שיווקיות ולא עקב בעיה בתכשיר או בחומר הפעיל. ישנם תכשירים סטרואידים רבים בשוק וסביר להניח שמביניהם יימצא תחליף שיהיה יעיל עבורך. מכיוון שתכשירים אלה דורשים מרשם, תצטרך לגשת לרופא. שנה טובה, ליאת

04/11/2015 | 09:45 | מאת: מזל ישי

האם יש תחליף לקרם דרמלר, מה שם הקרם ע"מ לבקש מהרופא. אודה לתשובתך

מנהל פורום תרופות ורוקחות