הפרש זמנים בין לקיחת כדור אומפרדקס לכדור לבו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/09/2012 | 00:50 | מאת: כרמיתא

שלום רב הייתי מעוניינת לדעת האם יש הפרש זמן בין לקיחת כדור אומפרדקס לבין לקיחת כדור לבו? בכבוד רב כרמית אברהם

שלום, אין צורך להקפיד על הפרש זמנים בין אומפרדקס ל- levo. חשוב לקחת לבו על קיבה ריקה ולהרבות בשתיה. יש להקפיד על הפרש זמנים כאשר נוטלים גם סותרי חומצה המכילים מגנזיום או אלומיניום וכן מנטילת ברזל. ליאת

11/09/2012 | 14:18 | מאת: כרמיתא

שלום רב תודה רבה על התשובה המהירה מה ההפרש זמן שצריך להיות בין כדור לבו לבין כדור ברזל? בתודה מראש כרמית אברהם

מנהל פורום תרופות ורוקחות