פעם ראשונה בנוברינג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/09/2012 | 02:07 | מאת: אושרת

רופאת הנשים שלי המליצה לי להשתמש בנוברינג פעם ראשונה, שמתי את הטבעת לפי ההסבר שניתן לי ובמשך היומיים הראשונים כאבה לי הבטן והיו לי בחילות שסבלתי עד כדיי כך שהוצאתי את הטבעת, האם זה הגיוני שהטבעת לא מתאימה לכל אישה??

אושרת שלום, נוברינג היא תכשיר מניעת הריון הורמונלי ולא מכני. כלומר, הטבעת עצמה לא מונעת הריון, אלא ההורמונים שהיא מפרישה וחודרים לזרם הדם דרך רירית הנרתיק. להורמונים אלה יש פוטנציאל לתופעות לוואי, הכוללות גם כאבי בטן ובחילות ולכן לא לכל אחת התכשיר מתאים. במצב של כאב בטן עז שלא חולף עם הוצאת הטבעת יש לפנות לרופא. כמובן שמרגע הוצאת הטבעת אינך מוגנת יותר נגד הריון. פני לרופאת הנשים שלך למציאת חלופה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות