קונטרולוק 20מג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/09/2012 | 22:52 | מאת: שלמה

שלום רב אני בן79.האם מותר ליטול קונטרולוק20מג עם תרופות לאיזון לחץ דם כמו נורמיטן25מג +אינלדקס במינון של12.5 מג?האם אותו הדין לגבי פמוטידין40מג? תודה

שלמה שלום, controloc ו-famotidine 40 mg הן תרופות מרשם. במידה ואחת מהן נרשמה לך ע"י רופא, אין התנגשות בינן לבין התרופות האחרות שאתה נוטל. אין לקחת את שתיהן בו זמנית, אלא אם כן צוין כך ספציפית ובאופן ברור ע"י רופא. ליאת

11/09/2012 | 00:05 | מאת: שלמה

שלום לך הרוקחת הנכבדה ליאת,יש כנראה אי הבנה לכן התשובה לא מספקת . אני רק שאלתי אם התשובה שלך תהיה רלבנטית גם לפמוטידין אז בבקשה בואי נעזוב כעת את הפמוטידין.השאלה שלי האם אנייכול ליטול קונטרולוק 20מג ביחד עם התרופות נורמיטן 25מג+אינלדקס במינון כולל12.5 מג או שאני צריך לעשות הפסקה בין נטילת הקונטרולוק לביןנטילת התרופות לאיזון לחץ הדם? בהזדמנות זו יש לישאלה נוספת כשאומרים יש לקחת הקונטרולוק חצי שעה לפני האוכל האם הכוונה היא שחייבים לאכול אחרי חצי שעה משעת נטילת הטבליה או יכולים גם לאכול אחרי שעה או שעתיים או יותר?אני מודה לך מראש על תשובתך בהקדם.

מנהל פורום תרופות ורוקחות