משחה שמתאימה לידיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/09/2012 | 10:12 | מאת: אאא

אני סובלת כבר שנים מאקזמה בידיים שמופיע לי מחומרי ניקוי סבון רחצה וכל דבר שמכיל סבון השתמשתי באלקום ובבטקורטן ושום דבר לא עוזר לי אני משתמשת בשטיפת כלים בכפפות עבות אבל עדיין מופיע לי כל הזמן סדקים בעור נקודות קטנות בגודל של סיכה והתקלפות בעור מה אפשר לעשות לרופא עור כבר הלכתי כבר הרבה פעמיים אבל בעיה זאת לא נפתרת לי

אאא שלום, טיפול בבטאקורטן ובאלוקום הוא טיפול נקודתי להתפרצות אקזמה. מכיוון שמדובר בבעיה חוזרת, צריך לנסות להקטין את תדירות ההתפרצויות. המשיכי להקפיד על שימוש בכפפות (ללא אבקה, רצוי רב פעמיות מרופדות). כמו כן חשוב להשתמש בסבונים מאוד עדינים לרחצה (כמו: צטאפיל, קמילוטרקט, לקטופיל, יו-לקטין) ולשמן לעיתים קרובות את הידיים בקרם ידיים עשיר המתאים לעור עדין (פלקסיטול, קרם ידיים טיפולי של מורז, יו-לקטין פורטה). בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות