שאלה על קרם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/09/2012 | 00:01 | מאת: שוקי

ברצוני לדעת באיזה מקרים רופא עור יתן קרם ultralan ו aqueous תודה שוקי.

שוקי שלום, קרם ultralan מטפל בדלקות עור (פריחות, אדמומיות, גרד), וקרם aqueous מטפל בבעיות של יובש בעור (מכיל אחוז גבוה של מים וכן שעוות טבעיות המשמנות את העור). כלומר, בכל מקרה של דלקת עור המלווה ביובש רופא יכול לרשום את השילוב של הקרמים האלה (קרם ultralan דורש מרשם רופא). לדוג': המקרה הקלאסי הוא מחלת עור שנקראת atopic dermatitis המתבטאת בגרד ואדמומיות, (בעיקר בקפלי עור) ויובש, ונפוצה בעיקר אצל ילדים קטנים. כמו שציינתי, הטיפול הינו רק במרשם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות