שאלה לגבי משחה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/09/2012 | 13:23 | מאת: יואב

שלום , האם יש סכנות בשימוש ממושך של המשחה יומבוט על השפתיים ?

08/09/2012 | 20:17 | מאת: יסמין

יואב שלום משחת יומובט EUMOVATE מכילה קורטיקוסטרואיד טופיקלי. המשחה דורשת מרשם רופא, ועל הרופא לציין את משך השימוש. המשחה משמשת לטיפול בדלקות עור בדרגות שונות ואינה מומלצת בדרך כלל לשימוש ממושך. עליך להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול, אם אין שיפור במצבך.

09/09/2012 | 00:06 | מאת: יואב

תודה רבה על התשובה המהירה אבל אני לא בידיוק יודע מה הסמכות שלך לאמרות שאת נשמעת מאוד מקצועית..... בכל מקרה אני הייתי אצל הרופא וקיבלתי מרשם , הוא ביקש למרוח 10 ימים כל לילה לפני השינה , מרחתי וזה אכן עזר אבל לאחר שהפסקתי הבעיה חזרה ולכן אני רוצה לדעת האם יהיו השפעות מסוימות שאני צריך לשים לב אליהם?

מנהל פורום תרופות ורוקחות