מעבר בין פורמולה ישנה לחדשה וחזרה..

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/10/2011 | 18:32 | מאת: אילנה

אני סובלת מנשירת שיער, עייפות וקושי לרדת במשקל למרות שאני בטיפול אצל דיאטנית. מצאתי בארון התרופות שלי קופסה ישנה, בעלת תוקף רב והותר. האם אפשר וכדאי לעבור בחזרה אליה? קופסה כזו מספיקה ל-3 חודשים, ועד אז יתבררו הדברים בקופות החולים, כך אני מניחה. מהי דעתך?

15/10/2011 | 19:31 | מאת: רותי

אבל באינטרנט יש שמוכנים לשלם 700 שח ויותר עבור הפורמולה הישנה.יש בזה מסחר ער ביותר.כנסי לפורומים בפייסבוק על אלטרוקסין ותראי. עלות הכדורים האלה במקור היה 14 שח...

15/10/2011 | 22:32 | מאת: שני כרמי

אסור לאף אדם שאינו רוקח מוסמך, בבית מרקחת בעל רישיון, לנפק/למכור/לסחור בתרופות. זו עבירה על החוק.

15/10/2011 | 20:17 | מאת: שרון

אם תאריך התפוגה רחוק,על מה את מתלוננת? תהני מהתרופה הישנה והטובה כל עוד יש לך ממנה.

15/10/2011 | 22:24 | מאת: שני כרמי

אילנה שלום. לא רשמת, אך אני מניחה שאת מתכוונת לתרופה אלטרוקסין. מדובר בתרופת מרשם ורק רופא שמכיר אותך ואת הרקע הרפואי שלך יכול להורות לך על שינוי בטיפול התרופתי.

מנהל פורום תרופות ורוקחות