קונגאק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/09/2012 | 12:42 | מאת: אלין

שלום רב ליאת אני בת 60 ברצוני לרדת 15 קילו שמעתי שיש קפסולות אבל הם משפיעות פחות טוב האם ידוע לך עם אפשר לקחת 2קפסולות בבת אחת שמעתי שכן פשוט רציתי את תגובתך הכונה לקחת 3פעמים ביום כל פעם 2קפסולות אודה לתשובה

אלין שלום, סיבי קונג'אק מתנפחים במגע עם מים עד פי 200 ממשקלם. הם תופסים נפח בקיבה ותורמים לתחושת שובע. חשוב לשתות הרבה עם התכשיר למנוע חסימה בדרכי העיכול. על כל מוצר יש הוראות שימוש לפי מינון הסיבים הקיימים בו. אם מוצר ממליץ על כמוסה אחת כל פעם אל תקחי יותר. בנוסף לכמוסות, קיימת בשוק אבקה שעל אריזתה רשום טווח מינונים שאפשר "לשחק" איתו. בכל מקרה, ההמלצה היא של 1-3 גרם לפני ארוחה, עם כוס מים מלאה ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות