טיפול בעצבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/09/2012 | 18:23 | מאת: שי

ליאת שלום, קוראים לי שי ואני בת 13.5 כל פעם שאני נפגעת מהחברות והחברים שלי או מתעצבנת אני מרגישה שזה כבר מצב שזה מוגזם מידיי וגם על ההורים שלי ואחותי יש לי יציאות כאלה וזה כבר מעצבן. אני מאבדת חברות בגלל זה והורים זה הורים אבל עדיין זה עדיין נחשב לפגוע בהם ולא באלי. תעזרי לי בבקשה..

שי שלום, בפורום הזה אני עונה על שאלות בנושא תרופות או רוקחות. בתור אמא, ולאו דווקא כאשת מקצוע, אני יכולה להציע לך לפנות להורייך לייעוץ ( חשוב להורים לדעת מה עובר על ילדיהם). ביחד תחליטו לאן תמשיכו מכאן. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות