כדורי מקרודנטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/08/2012 | 07:08 | מאת: BLANKA

שלום אני בשנות ה 50 לחיי לאחר 11 שנה להשתלת כבד ואי ספיקה כלה של כליה סכרת סוג 2 יש לי דלקות חוזרות בשתן רופא מחליף במרפאה המליץ לי לקחת 3 פעמים ביום מקרודנטין. שאלתי אם זה יכול להסב נזק לאור מצבי הבריאותי. תודה

28/08/2012 | 10:44 | מאת: ליאת איבגי

בלנקה שלום, אין הוראת נגד לתת מקרודנטין במצבך, אך לתרופה יש פוטנציאל להזיק גם למערכת הכבד, גם למערכת הכליות (בשימוש ממושך)וגם למערכת העצבים הפריפרית בחולי סכרת. במצב כזה, הטיפול נתון לשיקול דעתו של הרופא אחרי שלקח בחשבון את הסיכונים האפשריים. מכיון שמצבך הרפואי מורכב, הייתי מוודאת שהרופא מודע להיסטוריה הרפואית שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות