GERD-Gastroesophageal Reflux Disease

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/08/2012 | 07:40 | מאת: ליאת

שלום. אני בת 29 וסובלת מ GRED כבר כמה שנים. קבלתי מרשם לאומפרדקס כמרשם קבוע. הפסקתי את הטיפול לזמן רב ועכשיו החלטתי לנסות שוב.יש לי את המרשם אך איני זוכרת את מינון הלקיחה. יש לי רפלאקס לרוב באיזשהי רמה אחרי כל ארוחה.אני יודעת שבד"כ נותנים כדור 20 מ"ג ליום ,וזה מה שאמרו בבית המרקחת. אבל אני חושבת שאצלי הייתי צריכה לקחת אחד לפני כל ארוחה גדולה (חצי שעה לפני). האם כדור אחד אמור להספיק לכל היום?

ליאת שלום, אומפרדקס לטיפול ב-GERD ניתן פעם ביום כחצי שעה לפני ארוחה. לכדור יש השפעה ממושכת ואמור לתת הקלה למשך כל היום. במידה והטיפול אינו מספיק להקלת הסימפטומים תוכלי לפנות לרופא להתאמת מינון או החלפה של התכשיר. שבוע טוב, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות