למיקטל 50 מג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/08/2012 | 14:23 | מאת: יאיר

האם התרופה הזאת נכללת בסל הבריאות?

יאיר שלום, התרופה למיקטל נכללת בסל הבריאות תחת התנאים המפורטים בלינק הבא של אתר משרד הבריאות: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/PerutSalTrufa.asp?RegNum=113%2001%2029558%2000 חשוב לזכור שבקופות חולים שונות מחזיקים לעיתים תכשירים של יצרנים שונים בעלי שמות מסחריים שונים, המכילים את אותו חומר פעיל(גנריקה). אם מדובר בטיפול אנטיאפילפטי רצוי להמשיך בתכשיר שבו התחלת טיפול

24/08/2012 | 15:52 | מאת: יאיר

העניין הוא שאני במכבי והם רוצים לתת לי lamotrigine ואני רוצה למיקטל מה אני עושה במקרה כזה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות