גם אני ראיתי ראיון עם מומחה בטלוויזיה,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/10/2011 | 10:26 | מאת: שלום לרוקחת

מנהל המכון האנדוקטריני במרכז הרפואי אסף הרופא, פרופ' מוטי וייס,אמר בראיון בתוכנית 'העולם הבוקר' בערוץ 2 ,כי הבעיה העיקרית באלטרוקסין החדש(מעבר לכל תופעות הלוואי הקשות שעליהן מדברים) הוא,בסכנה החמורה לנשים בהריון,בעיקר בשליש הראשון. האם את עדיין חושבת שהכדור החדש זהה לקודם ו"שיש בו רק שינוי קטן בהרכב החומרים הבלתי פעילים",כמו שכתבת כאן לפני כמה ימים?

15/10/2011 | 19:16 | מאת: שני כרמי

שלום רב. לכל הטורחים לצטט את דבריי- אנא דייקו והיצמדו לעובדות!!! לא רשמתי "שינוי קטן". רשמתי "שינוי" ואכן, נעשה שינוי בהרכב החומרים הבלתי פעילים של התרופה . עד כאן עובדות. בפורום זה אין מקום להתרשמויות או רגשות שאינם ממין העניין. בתלונות בריאותיות, אנא פנו לרופאים המטפלים שלכם. הם היחידים בעלי סמכות רפואית לקבל החלטות לגבי הטיפול התרופתי שלכם. כל תפקידי בפורום זה- להביא מידע ועובדות. רק בריאות לכולם.

מנהל פורום תרופות ורוקחות