האלטרוקסין הישן והטוב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/08/2012 | 20:58 | מאת: ויקי

שלום רב, ציפור קטנה לחשה לי שניתן להשיג את הנ"ל באמצעות חברת מדלוג בירושלים. אין לי מניות בחברה זו... אם אכן זה המצב, הרי שמאות אלפים של צרכני התרופה הסובלים קשות בגין תחליפיה הבלתי מוצלחים, יוכלו לחזור לחיים רגילים. האם ידוע לכם על כך? בתודה ויקי

ויקי שלום, ממה שהבנתי חברת מדלוג מתמחה בסיוע לייבוא אישי של תרופות שאינן רשומות בארץ. מעבר לזה אין היכרות עם חברה זו. למיטב הבנתי החברה שיצרה את האלטרוקסין ה"ישן" מכרה את זיכיון הייצור של תרופה לחברת אספן ואינה מייצרת אותה יותר בעצמה. להלן לינק לאתר החברה, תוכלי ליצור עימם קשר ולברר. http://www.medlog.co.il/contact.html

23/08/2012 | 06:54 | מאת: ויקי

היי ליאת, לדבריהם, החברה אשר מכרה הזיכיון לאספן התחייבה שלא לייצר את הנ"ל בארצות המערב, דהיינו אירופה, ארה"ב וכו', ברם ממשיכה לייצר בהודו ומשם מדלוג מייבאת. האם ידוע לך משהו בנדון? בתודה, ויקי

ויקי שלום, כמו שכתבתי בתשובתי, נסי ליצור איתם קשר דרך הלינק שנתתי לך. ממה שראיתי הם מסייעים ביבוא ולא מייבאים בעצמם, אך תדעי יותר אם תפני אליהם ישירות

מנהל פורום תרופות ורוקחות