מליאן בדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/08/2012 | 19:09 | מאת: מטיילת

שלום, אני נמצאת כרגע בדרום אמריקה וגלולות המליאן שברשותי לא יספיקו לי עד החזרה לארץ. אני כרגע בפרו ואגיע בקרוב גם לאקוודור ולקולמביה. ניסיתי לרכוש בבתי מרקחת רבים בבירת פרו מליאן אבל לצערי למרות שיש להם הרבה תרופות תוצרת באייר (החברה שמייצרת את מליאן) אין להם את התרופה שלי. האם מליאן בכלל נמכרת בפרו? אם לא האם היא נמכרת באקוודור או בקולמביה? ואם לא מהן תחליף טוב שניתן לרכוש באזורי? תודה רבה,

מטיילת שלום, איני מכירה את מגוון התרופות הנמכרות בדרום אמריקה ולכן איני יודעת לגבי המצאות מליאן במדינות האיזור. את יכולה לנסות לאתר תכשיר מקביל שמכיל את אותם חומרים פעילים באותו מינון (זה רשום על האריזה). אופציה נוספת, ובטוחה יותר, משלוח מהארץ של הגלולות. בהצלחה, ליאת

21/08/2012 | 20:46 | מאת: מטיילת

שלום רב תודה רבה על התגובה המהירה לאחר ברור ארוך הגעתי ל2 תרופות לטענתם דומות למליאן MINULET LINDYNETTE האם את מכירה את התרופות האלו ואם כן איזו מהן יותר מתאימה הבעיה בלשלוח היא שלא ניתן לשלוח בדואר תרופות ככה שיכול להיות שגם אם אני אשלח זה לא יגיע ויעצור במכס של המדינה תודה רבה

מנהל פורום תרופות ורוקחות