זריקת סינקטן דפו+ אטופן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/08/2012 | 18:25 | מאת: פני

שלום רב הרופא האורטופד רשם לי 3 זריקות סינקטן. כל שבוע זריקה. אחריי הזריקה הראשונה חלה הטבה משמעותית מאד ואני מתלבטת אם לקחת את הזריקה השניה. בנוסף רציתי לשאול האם מותר לקחת גם אטופן בתקופה של מתן הזריקה. בברכה

פני שלום, את ההתלבטות שלך את צריכה להפנות לרופא המטפל שמצא לנכון לתת לך קורס טיפולי של 3 זריקות. בכל מקרה , לרוב טיפול יחיד אינו מספיק. לגבי נטילת אטופן, אין הוראת נגד למתן משולב, אך קיים סיכון מוגבר להפרעות במע' העיכול בעקבות השילוב בין שתי התרופות הללו. בכל מקרה, אטופן היא תרופת מרשם ותוכלי להתייעץ עם הרופא שרושם לך אותה (ושמכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך)לגבי שימוש במהלך הטיפול בסינקטן. החלמה מהירה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות