זובירקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/08/2012 | 10:23 | מאת: מיקה

כל טיפול אסתטי שאני מבצעת בשפתיים גורם להתפרצות של הרפס. איזה מינון של כדורי זובירקס עלי ליטול לפני במשך ואחרי הטיפול. מודה על התשובה

14/08/2012 | 15:09 | מאת: שני כרמי

מיקה שלום. זובירקס (טבליות) היא תרופת מרשם ורק רופא יכול להורות לך על השימוש בה, וודאי לשימוש מניעתי ממושך. לא בכל מקרה של זיהומים וירליים חוזרים, ניתן טיפול תרופתי מניעתי. רק כאשר ההתפרצויות מאוד שכיחות (מעל ל-6 פעמים בשנה) ניתן טיפול כזה. באופן כללי, המינון המניעתי הוא 400 מ"ג של אציקלוביר, פעמיים ביום. אנא, התייעצי עם רופא. לבריאות.

14/08/2012 | 20:58 | מאת: מיקה

תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות