החמרה בנשירה חודש אחרי תחילת טיפול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/08/2012 | 14:01 | מאת: טלי

התחלתי להשתמש במינוקסי 5, שוב, לפני חודש וכרגע הנשירה החמירה.. לפני מעל לשנה השתמשתי במינוקסי וזה עצר את הנשירה והצמיח שיער ללא החמרה בהתחלה. האם יש מקום לדאגה(אני כמובן במצוקה גדולה גם כך)?, תודה

13/08/2012 | 15:08 | מאת: שני כרמי

טלי שלום. א. התכשיר מינוקסי 5 מיועד לגברים בלבד. ב. יתכן והתכשיר לא מתאים לסוג ההתקרחות שקיימת אצלך (לא רשמת את גילך ואת הרקע הרפואי לאיבוד השער). ג. בהנחה שמינוקסי כן מתאים לך, תידרש ממך יותר סבלנות. ניתן להעריך את השפעת מינוקסי רק לאחר 4-6 חודשי שימוש רצופים. אני ממליצה על התייעצות עם רופא לגבי הנשירה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות