gilex

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/08/2012 | 16:00 | מאת: יעקב

לאחר שימוש מוצלח מספר חודשים ב GILEX 10mg אני רוצה להפסיק את השימוש בו.אני מרגיש בסדר והרופא אמר לי שאפשר להפסיק. הבעיה שלא שאלתי אותו איך מפסיקים ומישהו אמר לי שצריך בהדרגה. זה נכון? כיצד אני מבצע את ה"הדרגתיות" יום כן יום לא או משהו אחר? תודנ רבה.

09/08/2012 | 18:04 | מאת: שני כרמי

יעקב שלום. הרופא המטפל שלך צריך להדריך אותך לגבי ההפחתה ההדרגתית במינון. עם זאת, אם אתה נוטל רק 10 מ"ג של GILEX מידי יום, הרי שמדובר במינון נמוך למדי שלא בטוח כלל שהוא מחייב הפחתה הדרגתית. שוב, התייעץ עם הרופא. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות