מינוקסי 5

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/08/2012 | 22:31 | מאת: מישהו

שלום, אני בן 27, בעקבות נסיגת שיער באזור המפרצים טופלתי בעבר במשך כשנה בפרופסיה. לאור הפרסומים בעניין הנזקים האפשריים למע' המין והרביה הפסקתי את הטיפול וכעת אני סובל מדלילות שיער בקדמת הראש. הייתי רוצה לנסות טיפול במינוקסי 5 אך לפי בדיקה שערכתי מצאתי התנגשות בין תרופתית בין מינוקסידיל (אינני יודע אם הכוונה לחומר בבליעה המיועת לאיזון יל"ד או לחומר למריחה לטיפול בנשירה) לבין סימבלטה, בה אני מטופל לאיזון מצבי דכאון ופאניקה. האם מותר לי לטפל בקרקפת עם מינוקסי במקביל לטיפול בסימבלטה?

06/08/2012 | 09:58 | מאת: שני כרמי

שלום. לפי הספרות הרפואית, לא צפויה התנגשות בין מינוקסי (MINOXIDIL) לבין סימבאלתה (DULOXETINE). אין מניעה ליטול את שתי התרופות במקביל. אנא, קרא היטב את העלון לצרכן של מינוקסי, לפני השימוש. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות