אומפרדקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/08/2012 | 11:21 | מאת: מירי

אני לוקחת חודש אומפרדקס בימים האחרונים יש לי כאבי גב תחתון . האם זה יכול להיות כתוצאה מהתרופה הזאת תודה מירי

04/08/2012 | 21:46 | מאת: שני כרמי

מירי שלום. לא רשמת את גילך והאם את סובלת מתופעות נוספות, לבד מכאבי הגב, בזמן האחרון. כאבי גב הם תופעת לוואי מוכרת, אם כי לא מאוד שכיחה, בקרב מטופלים הנוטלים אומפרזול (החומר הפעיל באומפרדקס). כמו-כן, קיימים דיווחים בודדים בקרב אנשים שטופלו באומפרזול ופיתחו תופעות הקשורות בכליות, שיכולות להתבטא גם בכאבים בגב התחתון. אני מציעה שתיידעי בהקדם את הרופא שרשם לך את האומפרדקס לגבי כאבייך ותתייעצי לגבי המשך הטיפול. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות