מקסיבון 70 - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/07/2012 | 11:19 | מאת: קימי

אמי בת 64 נוטלת את התרופה מקסיבון 70 פעם בשבוע, ביום רביעי בצום ואח"כ היא יוצאת להליכה של 30-40 דקות. מיום חמישי ולאורך כל הסופ"ש היא סובלת מגרד בכל הגוף. האם יש קשר בין התרופה לגרד? האם יש תופעת לוואי לתרופה המופיעה כגרד? יש לציין כי כבר מס' חודשים היא שמה לב לכך, כשרמת הגרד משתנה.

28/07/2012 | 21:15 | מאת: שני כרמי

קימי שלום. לתרופה מקסיבון (ALENDRONATE) יתכנו תופעות אלרגיות שונות, ביניהן גם כאלו הבאות לידי ביטוי בסוגי פריחה וגרד שונים. תופעות אלו מוכרות אך די נדירות. אני מציעה שאמך תיידע את רופא המשפחה שלה אודות התופעה שהיא חווה ותתייעץ לגבי המשך הטיפול. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות