לגבי צמח הקונגאק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/07/2012 | 13:57 | מאת: ריקי

שני שלום ברצוני לדעת אם ניתן לרכוש את הצמח חי ממשתלה ולהשתמש בו באופן ישיר.ואם התוצאות זהות לתכשיר האבקתי ששותים המטרה היא לסכרת ולדיאטה תודה על היתייחסותך ריקי 0507214437

25/07/2012 | 17:19 | מאת: ליאת איבגי

ריקי שלום, איני יודעת אם מוכרים את הצמח בארץ. הוא בדר"כ צומח באיזורים של מזרח אסיה :סין ויפן ואיני יודעת אם אפשר לגדלו בתנאי האקלים בארץ. בכל מקרה החלק הפעיל הוא השורש של הצמח, ושוב איני יודעת אם הוא אכיל וכמה זמן הוא נשמר אחרי שעוקרים אותו. נסי לשאול במשתלות סמוכות לביתך. ליאת

25/07/2012 | 19:20 | מאת: ריקי

ליאת ברצוני ראשית להודות לך על תגובתך המהירה תודה. האם תוכלי להמליץ לי על רכישה של האבקה ממקום ספציפי?!ובעלות טובה יותר מהפרסומים שקיימים באינטרנט תודה ריקי

מנהל פורום תרופות ורוקחות