קרית מוצקין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/07/2012 | 09:31 | מאת: אנט

קיבלתי לאחרונה זריקת DISPROPAN על בסיס שחיקת הסכוס בברך . לאחר מספר ימים הופיעו לי תופעות מוזרות בעין ימין , צורות שחורות למיניהם שמפריעים לי לראות. שאלתי היא עם יתכן ויש קשר בין הזריקה לתופעה ?

24/07/2012 | 14:24 | מאת: ליאת איבגי

אנט שלום, טיפול בסטרואידים עלול לגרום למגוון רחב של תופעות לוואי, גם בעיניים. לרוב תופעות הלוואי מתרחשות בעקבות טיפול ממושך או במינונים גבוהים. התופעות הנפוצות הן קטרקט (עכירות העדשה) וגלאוקומה (לחץ תוך עיני גבוה).בתופעה כמו שאת תיארת לא נתקלתי בספרות, אך גם אם זה קשור לזריקה או לא, את צריכה לבדוק את זה בהקדם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות