אשדוד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/07/2012 | 07:22 | מאת: רמי

לפני 4 שנים היתה לי סחרחורת ואף אושפזתי יום אחד בקפלן אתמאל והיום היו התחלות של סחרחורת לפרקי זמן קצרים כשנשכבתי במיטה או שקמתי ממנה נשרו לי כדורים מאז בטיסטין 16 שהתאריך שרשום על 09 01 האם אפשר להשתמש בהם

20/07/2012 | 11:33 | מאת: ליאת איבגי

רמי שלום, כשתאריך תפוגה של תכשיר עובר, זה אומר שחל תהליך התפרקות של החומר הפעיל והכדור מאבד מיעילותו. בנוסף לכך מצטברים תוצרי פירוק שלעיתים יכולים להיות רעילים, ולכן אינך יכול להשתמש בכדור. סחרחורות יכולות לנבוע מממספר גורמים וכדאי לך להיבדק כדי שיתנו לך את הטיפול המתאים ביותר ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות