glautan - xalatan

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/07/2012 | 23:12 | מאת: דב

אני משתמש באחד מתרופות הנ"ל . התרופות , כיום ,מוחזקות במקרר הן עד הפתיחה של הבקבוקון והן לאחר הפתיחה. לקראת טיסה לארה"ב , אם אני פותח את הבקבוקון לפני הטיסה , האם אני רשאי / יכול להשתמש בתרופה גם בתום 12 שעות טיסה + נסיעות עד להגעתנו ליעד שזה יוצא ממועד היציאה מהבית ועד להגעה , כ-17-18 שעות ? האם יש באפשרותכם להשיב לי באי מייל שהעברתי לעיל או לפחות לשלוח לי באי מייל שהתשובה נמצאת באתר. תודה רבה מראש.

17/07/2012 | 07:35 | מאת: ליאת איבגי

דב שלום, טיפטת העיניים xalatan/glautan צריכות להישמר בקירור (2-8 מעלות) רק עד הפתיחה. לאחר מכן ניתן לשמרן בטמפ' החדר (עד 25 מעלות) למשך 4 שבועות ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות