דרמקומבין לפעוטות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/07/2012 | 21:04 | מאת: לירון

הילדה שלי בת שנה וחצי יש לה עקיצה שנראת כמו זיהום בירך, המליצו לי לשים משחה אנטיביוטית על המקום, האם אני יכולה להשתמש בדרמקומבין?

15/07/2012 | 21:50 | מאת: ליאת איבגי

לירון שלום, אם יש חשש לזיהום, צריך לפנות לרופא שיאבחן וייתן טיפול מתאים (משחה אנטיביוטית ובמקרים מסוימים גם אנטיביוטיקה דרך הפה).דרמקומבין היא משחה שמכילה 3 מרכיבים: מרכיב אנטיביוטי, מרכיב אנטידלקתי (סטרואידי) ומרכיב אנטיפטרייתי, כך שיש לה כיסוי רחב של בעיות עור. למרות זאת, לא בטוח שזהו הטיפול המתאים, ולכן כדאי לגשת לרופא ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות