מכור ללקסעדין מפש חלופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/06/2012 | 10:26 | מאת: עודד

אני מקבל סובוטקס ממשרד הבריאות כבר 6 שנים, הסובוטקס גורם לי עצירות נוראית ולכן התחלתי ליטול לקסעדין. כמעט 6 שנים שאני נוטל לקסעדין בערך כדור ביום או יומיים. ניסיתי המון אבקות והמון סירופים ואפילו תזונה, אבל כלום לא עוזר! עברתי בדיקת אידמוסקופיה (משהו כזה) ואמרו שהכל מצויין ותקין ואין נזק מהלקסעדין. אני חייב משהו שיגרום לי ללכת לשירותים באופן סדיר כי אני כבר חודשיים ללא לקסעדין וחיים נהרסו לי בגלל זה! אני כל היום עם בטן נפוחה וכל היום סובל, כבר התחלתי לנסות להטציא את הצואה עם האצבעות. הרןפאה מסרבת לירשום לי לקסעדין והיא טוענת שזה יביא לי סרטן. אז בואו נעזוב רגע את הנושא כי ממש אין לי הכח להלחם. אנא מיכם, האם תוכלו להמליץ לי על תרופה מסויימת שיכולה לעזור? לא משנה לי אם התרופה עובדת על המעיים או פשוט מרככת את הצואה, העיקר שאני אוכל ללכת להתפנות לפחות פעם ביום. תודה

30/06/2012 | 10:27 | מאת: עודד

01/07/2012 | 17:57 | מאת: שני כרמי

שלום. לא רשמת האם ניסית ואילו תכשירים נוספים לבד מלקסעדין. כמובן תוכל לנסות כל אחד מהתכשירים מרככי היציאות, כגון- אבילק, לבולק, נורמלקס, פגלקס וכד', אך כפי הנראה, הפתרון היעיל יותר עבורך יהיה הלקסעדין/ עצירות X. לשם כך, תזדקק לשיתוף פעולה של רופא. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות