ברור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/06/2012 | 19:12 | מאת: נעמה

אני רוצה לשאול האם משחת עינים סינטומציטין5% ומשחת עינים סינטומיצין 5% זה אותו ההרכב אני אלרגית להרבה טיפןת עינים ביניהם להרחבת האישונים כאשר שמתי היום את משחת סינטמיצין לא ראיתי כל כך טוב אחרי ששמתי בעבר שמתי סינטומציטין 5% והרגשתי אחרת האם יש שוני בפורמולה,,,ןאולי יש שינוי בפורמולה תודה נעמה

28/06/2012 | 22:13 | מאת: שני כרמי

נעמה שלום. סליחה, אך לי לא מוכרים שני סוגים. אני יודעת רק על סוג אחד כזה של משחת עיניים הנקראת- סינטומיצין (SYNTHOMYCINE). לי לא ידוע על שינוי שנעשה בפורמולציה בשנים האחרונות. באופן עקרוני, מריחת כל סוג של משחת עיניים עשויה לגרום לטשטוש הראיה ולצריבה קלה בעין. לרוב, אלו תופעות החולפות כעבור מספר דקות. אם את חשה שהתגובה אצלך למריחת המשחה אינה רגילה, הפסיקי השימוש ופני לרופא. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות